Om

Informat.se

Bokutgivning och kommunikationstjänster

Röster om vårt arbete

Här berättar vi gärna vad läsare och media sagt om de böcker vi publicerar. Hör gärna av er med kommentarer.

"Jag har snart läst ut boken,och jag har tyckt mycket om den. Den berörde.... men det jag tar med mig mest är din styrka.

Pia

"Vilken bra bok du skrivit, kunde inte sluta läsa. Hoppas många, många köper den"

Montserrat

"Jag har läst en bok skriven på svenska av en utvandrad astuarianska. En biografi skriven av en vacker kvinna som liksom jag upplevde inbördeskrigets härjningar för att sedan äntligen emigrera, först till Chile och sedan till Sverige. En biografi som skulle behöva översättas till spanska, så att alla i Asturien kunde läsa om en kvinna som representerar utvandring från sitt älskade land och kampen mot diktaturer under Franco och Pinochet. Till slut har hon funnit frid i ett demokratiskt, fredligt, vackert land, vilket har gett henne ett nytt liv, en ny kultur och ett nytt språk."

Magín

"Boken är mycket gripande. Man följer med Nena genom alla strapatser. Det är en levande historiebok."

Bosse

"Jag har läst boken, och den berörde verkligen ! Du är mycket stark kvinna, och vacker både in- och utvändigt ! Tack för en mycket läsvärd bok ! Kram!"

Anja

"Min historia-och en resa till världens ände är en mycket gripande och självutlämnande berättelse. Ofelias berättelse" tar tag i en" och man förundras många gånger. Hon blir sviken många gånger både som barn och vuxen, blir offer för olika slags maktutövning , men Ofelia är en stark kvinna , som reser sig gång efter gång.Det finns ingen bitterhet hos henne, istället utgivande kärlek. Tack,Ofelia! !Du höll mig fången från början till slut."

Anette

"Att följa dina ord i boken är ett äventyr som berört mig djupt. Kunde inte tro att du varit med om så mycket. Tack för orden!"

Hans

"Vilken fantastisk bok! Den berörde mig djupt. Det kom en och annan tår, inte av sorg utan av dina vackra, målande beskrivningar av olika händelser."

Maria

" Jag tyckte att det var mycket intressant att ta del av din berättelse. Det är onekligen mycket du har varit med om. Särskilt intryck gjorde förstås det du berättade om tiden i fängelse och alla de umbäranden som följde under den perioden i Chile. Vidare är jag förundrad över alla uppbrott du har gjort och flyttat till nya ställen. Och att du har kunnat behålla alla varma relationer med människor på de olika ställena. Och allt resande, du har verkligen en imponerande energi."

Roine

"Jag var på din bokpresentation i bokhandeln på Drottningatan och köpte din bok. Varit mycket intressant att läsa den. Stark utlämnande av dig själv och mycket väl skriven" '

Läsare

Ges ut på egen hand

 

Vi har tillsammans två livstider kunskap och erfarenhet. Vi bär på orden, förvaltar det formmässiga hantverket, men är väldigt unga som förlag

 

Än så länge finns en bok i katalogen, Ofelias gripande

självbiografi :

Min historia –

och en resa till världens ände.

 

Vårt lilla förlag, Informat.se, är en hobbyverksamhet och för att lyckas med utgivningen har vi tagit professionell hjälp. Boken trycks när man beställer den, via förlagstjänsten Publit.com. Du kan köpa ditt exemplar direkt här på sidan eller i bokhandeln.

ISBN: 978-91-7611-172-7